Καλωσορίσατε... στην Αρκαδία

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Διονύσης Σολωμός

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Ευρεία σύσκεψη για την κακοκαιρία στη Μεγαλόπολη-Πρόταση για έκτακτη ανάγκη

       ΕΙΔΗΣΕΙΣ       
Σάββατο, 25 Ιούνιος 2016 

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης με την παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Χαράλαμπου Χιώνη και του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου καθώς και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων.
 Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 μεταξύ άλλων θα συζητηθεί να κηρυχθεί τμήμα του Λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. 
Ο κ.Παπαδόπουλος μας ανέφερε πως υπάρχει πρόβλημα μεγάλο στο ορυχείο της Θωκνίας, μιας και το νερό έχει υπερπηδήσει τη Γέφυρα της Μπαρμπουτσάνας. Όσον αφορά τη γενικότερη κατάσταση της πόλης, αυτή τη στιγμή εργάζονται 40 αντλητικά μηχανήματα της Πυροσβεστικής και έχουν έρθει δυνάμεις από όλη την Πελοπόννησο και αναμένουν άλλα 10-15 μηχανήματα. 
Η Πυροσβεστική έλαβε αιτήματα για άντληση υδάτων από 120-140 σπίτια και έχει κάνει απάντληση σε 50-70 σπίτια και το έργο συνεχίζεται. Στην περιοχή βρίσκονται 70 πυροσβέστες.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις